perjantai 7. heinäkuuta 2017

Anarkian eläimet

Vilkaisin hiukan noita nyt Hampurissa kokoontuvan G20-kokouksen vastustajien videoita, ja totesin jälleen kerran että esmes suomalaisille elämäntapa-anarkisteille joilla ei ole muuta kuin rähinöinti mielessä touhuavat siellä kuin eläimet. Eläintarhassakin on enemmän koordinaatiota.
Näillä elämäntapatolvanoilla on turvallinen olo siellä, kun tietävät että vaikka kuinka sähläisivät ja tuhoavat toisten työllä ja vaivalla rakentamaa omaisuutta, niin heille edelleen sossutuki juoksee ja maailman epäkohtia voi hassispiipun äärellä taas voivotella.

Ei ole heillä tullut mieleen että mikäli he oikeasti saisivat aikaan anarkian, niin saattaisi olla "oman" terveyden ja omaisuuden ja toimeentulon varjelemisessa melkoinen työ jatkossa, kun ei olisi enää johtoa, ei poliisia, ei oikeuslaitosta. Vain vahvimmat elävät, ja mitään ei kannata hankkia koska joku kuitenkin tulee ja ottaa sen vahvemman oikeudella. Vähän niinkuin luonnossa, missä ei ole poliittista, oikeudenmukaista tai edes sosiaalista suojaa, vaan se jolla on voimaa ottaa sen mitä haluaa. Sitäkö nämä anarkistiset eläimet haluavat? Palaamista takaisin luontoon?

Jos näin on, niin miksi ei kelpaisi muuttaa vaikka afrikan mantereelle, siellä olisi tilaa mellastaa? Ei aseita, ei poliisia, ei esivaltaa. Vain anarkisti ja luonto. Luulenpa että siinä kohtaa alkaisi useammallakin anarkistilla tulla pikkuisen pisu pöksyyn, kun yht'äkkiä huomaisi olevansa tilanteessa jossa ihan oikeasti pitää puolustaa omaansa, tai jakaa se vahvempien kanssa. Jos viitsivät jakaa.

Jotenkin minua jaksaa aina vaan hämmästyttää näiden anarkisti-eläinten yksinkertainen ajatusmaailma: Laitetaan kaikki päreiksi, tuhotaan kaikki mitä on rakennettu, poistetaan esivalta (ja samalla sosiaalinen turva) ja tehdään anarkistinen valtakunta jossa ei ole mitään edellämainituista.

A) Ensinnäkään se ei onnistuisi, koska jos se edes millään tavalla onnistuisi järjestäytymään, niin aina syntyy ns. hallitseva luokka, joka sanoo miten tehdään. Mites sitten suu pannaan? Tapetaan hallitseva luokka, ja valitaan uusi? Kuka sinne enää sen jälkeen haluaisi, koska tietäisi tulevansa tapetuksi? Ja, mikä tärkeintä, kuka vaalisi mitään ns. oikeudenmukaisuutta?

B) Vaihtoehtoinen, vaikka tiedostamaton valinta olisi kunnon sosialistinen hallinto, jossa olisi aitoon neukkulan tapaan hallitseva ns. kansanvalta, ja kaikki jotka ovat erimieltä pääsevät lievässä tapauksessa Siperiaan, vaikeammassa sitten hengestään. Ja lopputulos olisi A:n kaltainen, paitsi että sinne on jo siinä vaiheessa syntynyt esivalta, poliisi ja muu hallintokoneisto, joka pitää hallussaan kaiken eikä anarkistianimaalille jää enää kuin murjottamisen oikeus.

Noitten videoiden myötä tuli mieleeni sellainen syntinen ajatus, että tuo anarkististen eläinten ongelma olisi melko helposti ja takuulla halvemmalla ratkaistavissa, sen sijaan että tätä joutavaa toisten rahoilla elävää laumaa pitäisi sietää ja elättää muitten kustannuksella. Hehän joka tapauksessa ovat pelkästään painolasti ja turvallisuuden haittatekijä, eikä heistä ikinä tule mitään kelvollista suurella todennäköisyydellä. Näin työtätekevän ja veroja maksavan näkökulmasta tuollainen roskasakkihan on pelkkää painolastia, joka vielä vittuilee niille jotka heitä elättävät, koska tietävät että länsimainen kulttuuri jostain omituisesta syystä sietää heitä. Voisivat kokeilla samaa jossain kunnon ei-länsimaisessa kulttuurissa, missä vielä on käytössä hirttorangaistukset ja oikea pakkotyö niin palautuisi kenties hieman tuota ns. maalaisjärkeäkin.

Ratkaisuna siis kävisi se että tuon roskajoukon tullessa muutama konekivääri asemiin, ja annetaan palaa. Säästyisi pitkä penni, ja tulisi yhteiskuntarauhaa kun turhia eläimen tasolle vajonneita anarkistijoukkoja hiukan harvennettaisiin ns. kovalla kädellä. Ammutaanhan sitä susia ja hirviäkin, kun niistä alkaa olemaan haitta, miksi sitten ei joutavanaikaisia anarkistirunkkareita?
Minulta ei myötätuntoa heru tuollaisille paskiaisille, jotka purevat kättä joka heitä ruokkii. Ennemmin annan susien juosta vapaana ja hirvien olla rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti