maanantai 8. toukokuuta 2017

Miksi suomen vankiloissa on kolmannes ulkomaalaisia?

Viime viikolla julkaistiin melko laajasti useammankin median taholta kuinka radikaalisti ulkomaalaistaustaisten vankien määrä on kasvanut vankiloissa. Vähemmälle huomiolle sitten jäikin pohdinta siitä miksi näin on käynyt. Tuon uutisoinnin kärki ei oikein kyllä selvinnyt, mutta todennäköisimmin sillä koetetaan taas uskotella että suomessa piilevä rakenteellinen rasismi tms. muu kataluus on syynä siihen miksi niin paljon ulkomaalaistaustaisia vankeja on.

Hallitus ja mediahan ovat meille kerran toisensa jälkeen kertoneet kuinka ulkomaalaistaustaiset eivät syyllisty yhtään enempää rikoksiin kuin kantasuomalaisetkaan, ja kuinka rikostilastoja tutkittaessa ei ole mitään eroa siihen miten kantasuomalaiset rikostelevat.
Kun kuitenkin tiedetään että kun omaa oikean taustan tai suojavärin, niin esimerkiksi raiskausrikoksista ja ryöstöistä jotka eivät ole ns. törkeitä jaellaan lähinnä päähäntaputuksia ja pari soo-soota, "hyi, ei noin saa tehdä" mikä ei kuitenkaan johda vankeuteen, eli ei myöskään näy noissa vankitilastoissa. Samoin kaikenlaiset mellakat, joukkotappelut ja niin pois päin kevyemmän sortin rikostelut eivät muuta tuota vankisuhdetta mihinkään suuntaan, eihän niistä poliisi useimmiten saa edes ketään kiinni, tai ei ainakaan pidätetä tai muuten saateta vastuuseen. Ja jos nyt sitten vahingossa pidätetäänkin niin kyllä se sitten viimeistään seuraavana päivänä päästetään pois hissunkissun.

Eli yksinkertaistettuna: Jos siis ulkomaalaistaustaisten vankien määrä on noussut niin merkittävästi että heitä on nyt jo kolmannes vangeista, niin jossain kohtaa on tullut niinsanottua disinformaatiota. Koska tiedämme että suomessa täytyy yleensä tehdä todella törkeä rikos jotta häkki heilahtaa, niin miten on siis mahdollista että ulkomaalaistaustaisten osuus on liki kymmenkertaistunut, kun he kerran eivät tee sen enempää rikoksia kuin kantasuomalaisetkaan? Ja kun näiden osuus on alle 10 prosenttia maassa oleskelevasta väestöstä?

Jossain siis valehdellaan, peitellään ja muunnellaan totuutta todella törkeästi. Toisaalta, sylttytehdashan ei ole kaukana, sillä jäljet johtavat suoraan suomalaiseen hallintoon ja mediaan. On erittäin selvää että valtamediat kieltäytyvät julkaisemasta tuonkaltaisista uutisista kaiken minkä vain voivat estää, ja vain sellaiset tapaukset uutisoidaan joissa peittely on mahdotonta. Samoin hallitus ja virkamiehet vääristelevät totuutta kertomalla aivan satuja, vaikka sillä suunnalla jos missä pitäisi olla tarkat tiedot siitä mitä maassa tapahtuu.
Näin ollen ei voi vetää muuta kuin johtopäätöksen että salaamalla matujen rikoksia koetetaan kusettaa suomalaista veronmaksajaa.

Kuulin muuten melko mielenkiintoisen huhun, edelliseen löyhästi liittyen: Kun Migrillä ja muilla ulkomaalaisia valvovilla viranomaisilla kuten Päivi Nerg (joka tietää jokaisen ulkomaalaisen missä hän on!) on nyt vähintään viitisen tuhatta matua kateissa joitten olinpaikkaa ei tiedetä eikä aikeita tunneta, niin huhun mukaan ainakin joitakin näistä on päätynyt rikastuttamaan suomalaista suomaisemaa. Huhun paikkansa pitävyyttä en ala edes arvioimaan, mutta tietoa on hiljaa kuiskittu tahoilla joissa yleensä varsin hyvin tiedetään tuonkaltaiset asiat.
Näin ollen veikkaan että paikoin alkaa tuo kärsivällisyyspuoli olemaan melko nirkosessa, joten ehkä rikostelevien matujen kannattaa todella harkita tarkoin mitä ovat tekemässä. Muuten saattaa suokin rikastua, ja soitahan on suomessa tunnetusti melko runsaasti.

2 kommenttia:

  1. Minä jo ihmetteleinkin, kun metsäautoteillä on liikenne vilkastunut. ;)

    VastaaPoista
  2. Voin kyllä uskoa, että abdullaheja ja ibrahimeja on todellakin päätynyt osaksi suomalaisen luonnon kiertokulkua. Sitä en sen sijaan jaksa uskoa, että he olisivat päätyneet suonsilmäkkeisiin vieterinsä katkaisseiden ns. tavallisten suomalaisten, keski-ikäisten keskiluokkaisten perheenisien toimesta kostona tyttärensä raiskauksesta tai sen ennaltaehkäisynä.

    Jos tällaista on tapahtunut, on kyseessä ollut todennäköisimmin ammattirikollisten välienselvittely. Pidän myös mahdollisena, että tällaisissa tapauksissa abdullah ja ibrahim eivät olleet astuneet suomalaisen MC-jengin varpaille pyrkiessään viemään heidän bisneksiään, vaan aivan tyhmyttään. Olivat erehtyneet jo luulemaan, että kaikki suomalaismiehet ovat lallukoita lampaita, jotka eivät osaa edes puolustautua kun heitä lyödään. Oppivat sitten läksyn liian myöhään.

    Mutta me emme ole MC-jengiläisiä. En sinänsä panisi millään lailla pahakseni, jos tämän kaltaista kansalaisaktivismia alkaisi todellisuudessakin tapahtua, mutta kuten sanottu, ei iloita vielä.

    VastaaPoista