lauantai 8. heinäkuuta 2017

Median vastaisku

Aamusta tutkaisin mitä on tietoa tarjolla G20 kokouksesta, josta tullutta striimiä illalla vilkaisin, ja melko pahalta näytti. Naamioidut nyhveröt eli laitavasemmiston uljaat älypäät anarkistit siellä poltteli autoja ja tukkivat katuja, ja olivat muutenkin lähinnä haitallisia niin omalle asialleen kuin ympäristölleenkin. Täydellisen piittaamattomia muille aiheuttamastaan vahingosta.

Täytyy myöntää että olin vilpittömästi hämmästynyt siitä millainen hiljaisuus suomen medioissa oli asiasta. Ihan kuin ei olisi tapahtunut mitään. Ei ainakaan mitään merkittävää josta olisi voinut uutisoida. Kaiken maailman kissanristiäisiä ja jonkun joutavanaikaisen julkimon tekemisiä mutta...

Mielessäni hiljaa mietiskelin että ei ihme että suomen median taso on mitä on, siellä näyttää olevan vielä(kin) enemmän äärivasemmistolaisuutta tarjolla kuin mitä edes tähän mennessä olen ollut ajatellut olevan.

Kun kerran ei voi kirjoittaa mitään positiivista tuosta joutavanaikaisen roskasakin eli äärivassareiden ns. mustan blokin tekemisistä niin sitten ollaan ihan kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Ja suomen vassareiden puolelta sitä vasta hiljaa ollaankin, ei ole Li tai Dan ollut sanomassa pahaa sanaa. Tai rauhoittavaakaan.

Ihan näin suomalaisena tuli yllättäen se kuuluisa tunne ns. myötähäpeästä, siitä miten suomalaisen median toimittelijat vaikenevat silloin kun aihe on jotensakin kipeä, kun äärivassarit aiheuttavat miljoonavahingot, kun kyseiset joukot parhaansa mukaan vahingoittavat juuri sitä osaa hallinnosta jonka apua ovat heti kiljumassa kun jotain sattuu heille itselleen. Kun tuntuu että ahdistaa, kun tulee nenä kipeäksi vittuillessa, kun joutuu oman ideologinsa kampittamaksi.

Jotenkin tulee tuntuma että suurin osa suomalaisen median toimittajista, päätoimittajia myöten, ovat sitä mieltä että se vasemmistolainen väkivalta on vaan niin paljon parempaa ettei siitä tarvitse huudella, se on oikein. 

Ja heti perään ollaan valittamassa jos/kun tällaisen paskan takia ei heti löydy apua kun on oma henkiriepu/siveellisyys/omaisuus vaarassa. Siellä vasemmalla laidalla sitä osataan. Meno on kuin lastentarhassa, mutta ei kai sitten nää vassarit ole kuin ylikasvaneita lapsia. Minäminä ja minä, ja kavereille kans mutta minä ensin. Ei mitään halua kasvaa aikuisuuteen ja vastuuseen, saati sitten ymmärtää ettei siihen pääse vaikka laittaisi kaikki paikat paskaksi.

Tässä viittaan edellisessä kirjoituksessani mainitsemaani "länsimaiseen anarkiaan", jossa on tärkeää että saa kapinoida turvallisesti ilman pelkoa seuraamuksista, kyllä sitten yhteiskunta hoitaa ettei tule henkinen pipi.

Loppukaneettina mainittakoon että en juuri arvosta näitä pellejä, joilla kertakaikkiaan siellä pössytellessä ei riitä ymmärrys, että jos he joskus onnistuisivat kaatamaan länsimaisen yhteiskunnan, niin kuka sitten heille antaisi toimeentulon? Eivät he siihen pysty ainakaan, kun kaikki tietämys rajoittuu siihen että miten piippu ladataan ja uhoaminen siihen kuinka "sika lahdataan" vaikkei oikeasti ole kokemusta muusta kuin siitä miten koetetaan olla kusematta housuihin tiukan paikan tullen.

3 kommenttia:

  1. Valtamedia heikentää asemaansa vaikenemisellaan ja valehtelullaan. Tilalle nousee uusia medioita.

    "Josefssonin mukaan on olemassa todellinen riski siitä, että vaihtoehtomedia syrjäyttää vanhamedian. Hän painottaa itsekriittisyyttä sen sijaan, että uutta mediaa vain mustamaalataan."

    Lähde: http://mvlehti.net/2017/07/10/janne-josefsson-vaihtoehtomediasta-todella-hyva-etta-se-on-olemassa/


    acc

    VastaaPoista
  2. Valemedian jyräämisen johdosta toivoisimme tämänkin blogin aktivoituvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys, Qroquius Kad!

      Ikävä kyllä ihan arkipäivä eli näkkileivän tienaaminen ettei ole ollut oikein aikaa ja/tai tarmoa, ja tietty kohtuullinen etäisyyskin Hölmölään on vaikuttanut että vitutustaso on hiukan liudentunut.
      Mutta koetetaan ryhdistäytyä jatkossa paremmin.

      Poista