sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Oliko Teuvo sittenkin oikeassa?

Sattuipa silmääni tässä yllättäen "vastuullisen median" tuottama uutinen, joka kyllä oli naamioitu toiseen "muotoon" mutta itse asiasta ei jäänyt epäselvyyttä. Tosin, ei ehkä aivan sillä tavalla kuin toimittelija itse sen tarkoitti.

Olen kyllä melko hämmästynyt siitä ettei tähän ole puututtu sen paremmin vaihtoehtomedioiden puolelta kuin asioista kirjoittavien blogistienkaan toimesta, joten laitan nyt sitten oman arvioni esille tätä "uutista" koskien. Tässähän Iltalehden artikkelissa on selvitelty viime vuosien terrori-iskujen tekijöiden taustoja, ja tuodaan esille asia siten että jokseenkin kaikki tekijät ovat olleet vankilassa (maininnalla tekijä oli ex-vanki) jolla ilmiselvästi koetetaan selittää terroritekoja ja saada aikaan vaikutelma että nimenomaan vankila olisi ollut se tekijä joka on saanut terroristin tekemään tekonsa.
Artikkelissä ei kyllä mitenkään sen paremmin selvitetä sitä että miksi kyseiset terroristit ovat päätyneet vankilaan, vaan esitetään johtopäätelmä kyse olisi tavallisista rikollisista, jotka jouduttuaan vankilaan ovat sitten radikalisoituneet. Tähän kai perustuu sekin että nyt on vaadittu ettei vankilan henkilökunta saisi enää antaa muille viranomaisille mitään tietoja tai epäilyjä mahdollisista vankien radikalisoitumisesta, joten kaipa linja on sitten että antaa tulla lunta tupaan vaan.

Hakkaraistahan ollaan oltu viemässä raastupaan siitä kun hän meni sanomaan että "Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja". Kuka muistaa vielä tuon? Ehkä se oli hiukan lavealla pensselillä maalailtu, mutta kun vilkaisee kyseisessä artikkelissa mainittujen tekijöiden nimiä ja taustoja niin täytyy todeta että Hakkarainen on ollut oikeilla jäljillä, sen verran vahvasti asiassa haiskahtaa yhdistävänä tekijänä nimenomaan islam, ja erityisenä mausteena lähi-itä ja afrikka.

Juuri siksi ihmettelen että miten tuo on jäänyt niin vähälle huomiolle, sillä jos vankila olisi tekijöitä yhdistävä tekijä ja nimenomaan vankilassa radikalisoidutaan niin silloin tekijäkirjo pitäisi olla merkittävästi laveampi. Nyt näyttää ettei yhtään poikkeusta olisi tuon artikkelin mukaan (miksi muuten he ylipäätään ovat alunperin joutuneet vankilaan? Siksikö että ovat eläneet nuhteetonta elämää mutta ovat vain väärän värisiä/väärän uskonnon tunnustajia/väärässä maassa?).

Jokohan tämän artikkelin kirjoittaja on siirretty moppaamaan vessojen lattioita, jos nyt ylipäätään on saanut pitää työpaikkaansa? Sen verran sormella tietyn uskonnon suuntaan se on, vaikka sitä onkin koetettu stilisoida näyttämään joltakin muulta kuin mitä se on. Mutta kun se on "vastuullisessa mediassa" julkistettu niin eivät ehkä itsekään koeta sitä saada näyttämään valeuutiselta, jollaiseksi se ilman muuta tuomittaisiin mikäli se julkistettaisiin vaikkapa MV-lehdessä tai jossain muussa vaihtoehtoisessa mediassa.

Näin ollen tätä voisi vaikka käyttää suoraan Hakkaraisen puolustukseksi oikeudessa, mikäli sinne saakka nyt koskaan joudutaan, onhan Teukan päänmenoksi muutakin nyt isoin otsikoin "vastuullisessa mediassa" esitetty. Mukavasti siinä unohtuu muiden puolueiden tekijöiden pikku munaukset kuten raiskaukset, murhat, rattijuopumukset, kavallukset ja niin pois päin loputtomasti. Mutta kun Teukka on perussuomalainen, niin mikään otsikko ei ole riittävän iso, mikään juttu ei liian pieni etteikö sillä käytäisi lyömään, onhan taas vaalit tulossa.

Liitän siis tähän tuon artikkelin, olkaa hyvä. Kuvankaappaus on suoraan Iltalehden sivulta, joten vaikka sitä ei enää löytyisi (en ole tarkastanut, mutta niinkin saattaa olla käynyt epähuomiossa) niin tässä se nyt sitten on kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. Löytyy se vielä Johannan 'artikkeli' Ilta-Pulusta http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804232200896579_ul.shtml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve, K. Ansalainen

   Juttu oli kyllä sen suuntainen että sinä päivänä kun joku suvis tajuaa mitä se kertoo niin se poistuu välittömästi bittitaivaaseen.

   Poista
 2. Mediamme taso tiedetään. He oppivat valehtelemisen II maailmansodan lopputuloksen jälkeen, jolloin oli pakko alkaa julistaa YYA-liturgiaa. Vaihtoehtoja ei ollut. Kylmän sodan päätyttyä niitä oli, mutta eliittimme päätti valita niistä somali-invaasion kaikkine seurauksineen.

  Perussuomalaisten Jytky ja Jatkojytky olivat Jussi Halla-ahon taustavaikutuksella rakennettu kansalaisten vastavaikutus eliitin haittamaahanmuuttopolitiikaan. Teuvo Hakkarainen on antanut ja antaa edelleen suuren panoksensa tähän työhön.

  Sitä työtä on tullut toistuvasti hankaloittamaan Teuvon sairastama alkoholismi, joka ei ole mikään pahe eikä huono elämäntapa, kuten Jussi itsekin alkoholisti-isän poikana kokemuksesta tietää.
  Siksi ei olekaan odotettavissa, että Jussi alkaisi toimittaa Teuvolle potkuja puolueesta, mahdollisista tuomioista riippumatta. Kuten hän itsekin totesi, nämä asiat ovat äänestävien kansalaisten päätettävissä.

  Jos ja kun Teuvo valitaan ensi vuoden keväänä jälleen eduskuntaan, uskoisin Jussin pitävän hänelle kyllä pienen harjaussession aiheesta:
  "Jatkossa jos otat, älä ota enää ihmisten ilmoilla! Mene vaikka jonnekin erämökkiin ja ota siellä kuppia kunnes voit olla taas ilman, ellet sitten päätä olla kokonaan ilman.
  Mutta enää älä tee puolueelle tällaista?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve, Qroquius Kad

   Mediatalojen useimmilla toimittelijoilla on agenda jota saavat toteuttaa työnantajansa suosiollisella avustuksella. Ja kun joku on sitä agendaa vastaan niin tottakai sellainen henkilö pyritään leimaamaan ja mustamaalaamaan kaikin mahdollisin keinoin, pahimmillaan valehtelemalla, parhaimmillaankin esittämällä "luovia näkemyksiä" asioista ja pahantahtoisia tulkintoja.

   Teuvo on melkoinen poikkeus poliitikoissa, kun on ollut ihan oikeissa töissä, ei suolla poliittista jargonia ja on melko kulmikas kuten suomalainen mies usein on.
   Mutta kun tietää millainen medialukutaito keskiverrolla kansalaisella tuppaa olemaan, usein luetaan vain otsikot ja muodostetaan (valmiiksi annettu) käsitys asioista niin onhan se ilman muuta monelle äänestäjälle karkoittava tekijä, ikävä kyllä.
   Mutta sitä se on, kun ei edes yritetä perehtyä asiaan, vaan kuunnellaan toimittelijoiden suoltamaa propagandaa.

   Göebbels olisi ylpeä tämän päivän mediataloista, edes natsisaksassa ei pystytty yhtä luovaan "vastuulliseen uutisointiin".

   Poista