maanantai 21. maaliskuuta 2016

Suomi - menetetty maa?

Onpahan taas ollut uutisointia tänään tarjolla, siinä kuin koko viikon. Oikein jaksaa aina vain ihmetyttää, kuinka tyhmänä suvaitsevat toimittajat ihmisiä pitävät, vaikka voivathan he kyllä olla oikeassakin. Paha mennä sanomaan...

Viikon alun suurimmat ongelmat Suomessa ovat olleet yhden perussuomalaisen esittämät kommentit yksityisellä FB-tilillä, ja yhden tummempipintaisen nuorukaisen epätoivoinen tuska Suomessa. Kun rasismi. Joo.

Katsotaas: kuinka epätoivoisia suvaitsevaiset oikein ovat, kun pitää todennäköisimmin salanimellä liittyä väijymään luultavasti kaikkien persujen yms. maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien naamakirjakavereiksi, vain jotta saisivat edes jotain millä revitellä tässä Suomen "laadukkaassa" "oikeassaolevassa" ja "oikeaa tietoa välittävässä" lehdistössä pesivien suvakkitoimittajien reposteltavaksi? Onkohan sielläkin alettu huomaamaan että #unelma ei sittenkään ole ihan niin unelmaa, mutta kun pakko on yrittää sen sijaan että otettaisiin lusikka kauniiseen käteen ja myönnettäisiin että ei ihan mennyt kuin Strömsöössä? Ja kun oikein syyllistetään kaikkia suomalaisia, ja eritoten persuja vaikka millä potaskalla, niin sillä #unelma muuttuu todeksi? Ei taida ihan olla sillä suunnalla kaikki muumit laaksossa, sanoisin.

En kerta kaikkiaan voi ymmärtää tuota mesomisen määrää. Jotenkin tuntuu että suvaitsevaistolta on aivot aivan sulaneet oikosulusta: jos naama on tumma ja huivi päässä, niin melko suurella todennäköisyydellä (noin 100 %) voi arvata että siellä on muslimilapsi. Jos lisäksi on vielä isoveljet valvomassa kadun toisella puolella, niin todennäköisyys on 110 %.
Ja jos muslimilapsi on leikkimässä kristittyjen leikkejä (tai noituuden perinteitä, kuten jossain oli esitetty) niin nehän olisi kotimaassaan kivitetty kuoliaiksi saman tien.

Mutta se minkä tuokin tapaus todistaa, on se että valtamedia on saavuttamassa tavoitettaan, kun jo kansanedustajia myöten pelätään median myllytystä. Mihin johtaa se jos kaikki kritiikki maahanmuutosta pystytään pelottelemaan kuoliaaksi?
Ja toisaalta, missä on muutamaa (enää) harvaa maahanmuuttokriittistä ääntä lukuunottamatta kaikkien ns. maahanmuuttokriittisten rohkeus? Ei edes pitävissä asemissa uskalleta enää sanoa mitään, kun pelätään median mustamaalausta. Jota suvaitsevainen toimittajakunta siis pitää tärkeimpänä aseenaan, ja valtamedian päätoimittajatasoa myöten ollaan hyväksymässä se että "tiedonvälitys" on enää irvikuva tiedonvälityksestä, ja jokseenkin täysin propagandakoneiston hallussa.

Toinen viikon alun Ylen revittelyistä on ollut huikea hypetys siitä kuinka Valtteri kärsii "rasismista". On ihan kauheaa kun on sanottu neekeriksi, ja on jopa tuumattu että onpa tumma naama. Kauheaa koulukiusausta.
Samaan aikaan ollaan täydellisen piittaamattomia kantasuomalaisiin lapsiin kohdistuvasta rasistisesta toiminnasta jota maahanmuuttajapenikat harjoittavat. Edes pahoinpitelyt eivät saa päätä kääntymään, lähinnä tuumivat että omahan on vikansa. Menee sillä lailla rasistisesti näyttämään naamaansa kun nämä kultamunien jälkeläiset sabotoivat koko koulunkäynnin, kuten tieto kertoo.

Edellisten lisäksi vielä Ylen uutisoima "tutkimus" siitä kuinka maahanmuuttajat ovatkin aivan huippuosaajia, joita nyt vain rasistisesti kieltäydytään työllistämästä. Suomessa kun on vuohipaimenille niin paljon töitäkin vielä.
Mutta jos ei osaa edes kuvasta näyttää mitä osaa (yksinkertainen kuva tiilien kantamisesta on liian monimutkainen?) eikä osaa mitään kieltä lukea tai kirjoittaa, niin sehän on vain valtaväestön rasismia.

Vai olisiko siinä takana kenties se että paremmalla ns. osaamisella voisi saada paremman elatuksen veronmaksajien kustannuksella? Kun tuolla sosiaaliturvakoneistolla kun ei kertakaikkiaan näytä olevan mitään häpyä eikä limiittiä, joten eiköhän ne kohta anna "koneinsinöörille" oikein täyden "ansiosidonnaisen" päivärahan...

Kaikki nämä huippuosaajat joilla on kielitaitoa (esimerkiksi englantia osataan oikein monta sanaa) ja koulutusta (jostain syystä lukutaito on jäänyt jonnekin?) monta luokkaa maassa jossa tiettävästi on vain yksi yliopisto ja koulutusta ei tarjolla suurimmalle osalle väestöä laisinkaan.

Mutta sehän olikin maahanmuuttoviraston tilaama (paino sanalla tilaama) tutkimus. Josta maksettiin. Jotta saadaan oikeanlainen tulos. Joka tukee #unelmaa.

Joten oikein ihmetyttää että nuo moniosaajat, joitten koulutustaso tuon tutkimuksen mukaan ylittää Suomen koulutustason ja ammattitaitoakin on niin maan perusteellisesti, eivät osaa sen paremmin mitään vuohipaimennusta kummempaa ammattia, eivätkä osaa lukea mitään latinalaisin aakkosin kirjoitettua (miten lie sitten arabialaisten tekstien, vai onko ne opittu kuvina?) kieltä, saati sitten kykene tekemään edes yksinkertaisia kotitoimia (kuten vessassa käyntiä) asianmukaisesti.

Jotenkin minä ymmärrän että vasemmisto on valmis tekemään mitä tahansa, että saisivat hallinnon kaadettua ja valtaan kunnon sosialistisen järjestelmän vaikka sitten kaaoksen kautta, mutta täytyy myöntää että ei näemmä korkeakaan oppiarvo saa sitä järkeä sinne päähän. Senhän todistaa jo vihreiden koulutustaso, on vaikka minkälaista kandia ja proffaa, mutta mitään oikeaa ei osata.
Mutta luulisi sentään että kun on selkeää mallia nähtävissä Ruotsista, Ranskasta, Saksasta ja oikein selvästi kaikista lähi-idän maista, niin että edes jotain pientä säteilyä syttyisi ylähimmiön valoissa. Vaan ei...

Yksi asia vielä: maanviljelys. Jostain mielenkiintoisesta syystä erityisesti suvaitsevan kansanosan mielestä on ihan oikein kun tapetaan maanviljely Suomesta. Ja sillai vihreästi roudataan kaikki purtava etelän mailta, sillai ekonomisesti ja saastuttamatta. Ja jos oikein hiukoo niin ainahan sitä voi lennähtää Italiaan nauttimaan pizzaa, tai Espanjaan syömään paellaa, ja jos oikein yritetään niin ainahan voi mennä Goalle nautiskelemaan itämaisista antimista.
Se on vihreää se.

4 kommenttia:

 1. Tere.
  Jokseenkin samoja ajatuksia päivällä pukkasi, kun radion uutisia kuuntelin. Äkkiäkös, tai no äkkiä ja äkkiä, taitava nörtti kumminkin selvittäisi sen Kiemungin "vuotajaystävän", jolle sitten luuvitosta kiitokseksi. Ja pianhan se tyyppi kehuu kuinka ilatapaskat ym. juorulehdet antoivat niiiin iihanan lukijalahjan että. Eikös se työoikeusministerin toimesta selvitetty tää mamujen osaamistaso, se ei vaan ollut kyselytutkimus suvakeiden toteuttamana.
  Tuosta ettei kuvista tunnista esim. tiilenkantamista, se on vaan sitä, että tiiliä kannetaan eri lailla siellä jossakin, ja ne kun on vielä kamelin jätöksestä, niin eihän nää tunnista Suomalaista poltettua punatiiltä tiileksi jne jne ...kele
  sanoi Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja21. maaliskuuta 2016 klo 22.06

  Kyllä me tarvitaan "maahanmuuttoa"! ;)

  Edes Lieksan koneinsinöörit eivät ole riittäneet paikkaamaan huutavaa koneinsinööripulaa: http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/hae.htm?lang=fi&tarkempiHaku=false&rows=&sort=&hakusanakentta=sanahaku_tehtavanimi&hakusana=Koneinsin%C3%B6%C3%B6ri&alueet=&ilmoitettuPvm=1&vuokrapaikka=---

  VastaaPoista
 3. Ihan hyviä huomioita. Lisään tuosta mamujen työllistämisestä sen, että jos joku firma palkkaa etnisesti edistyksellisen hepun töihin, se tietää samalla palkanneensa häiskän, jonka kohtelua puolestaloukkaantumiskoneisto seuraa kuin pikkulapsen silmää. Jos häiskä ryssii työnsä ja saa potkut, niin firma tietää saavansa päällensä haisunäädän kusimyrskyn rasistisesta toiminnastaan. Järkevä yrittäjä tuumii, että ei kannata ottaa riskiä. Yrittäjä kun pyrkii kumminkin tekemään tulosta eikä toimimaan suvaitsevaisuuden esitaistelijana.

  VastaaPoista
 4. Terve, Huru-ukko, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja ja Ykä, kiitos kommenteista.

  Pahoin pelkään, ettei tuon vuotajan ojentamisesta olisi juurikaan apua, ei ainakaan suvissuuntaan. Laatuisa suvaitsevainen lehdistöhän sen lisäksi että purkaisi kiukkuaan siitä että heidän "vasikkansa" on saanut kärsänsä kipeäksi alkaisi lisäksi meuhkaamaan entistä suuremmalla voimalla kuinka tuo kauhea (todistamaton ja tuntematon) äärioikeistolainen natsifasistiliike kertakaikkiaan tekee elämisen Suomessa mahdottomaksi. Huomaamatta lainkaan että kukahan se oikein olikaan...
  Parempi olisi tarjota muutaman vuosikymmenen elämysmatkailu johonkin oikein mainioon ja edistykselliseen ääri-islamilaiseen maahan, ilman paluuoikeutta.

  VNV, ei kai kukaan oikeasti edes "edistyksellisimmästä ja suvaitsevaisimmasta" vihervassarista oikeasti ole odottanut noista Lieksan koneinsseistä mitään apua mihinkään. Heillähän ainoa tavoite on ollut saada tuntemaan itsensä maailmojasyleileviksi ja muita paremmaksi, ja siihen tarvitaan noita paperinsa unohtaneita inssejä. Sillä että siinä samalla unohtui myös kaikki opittu, niin eihän se haittaa. Muullahan ei ole nääs merkitystä kuin sillä että näitten suvaitsevaiston lemmikkien kaikki kustannukset maksaa joku muu.

  Ykä, hyvin tiivistetty. Lisänä tuohon huomioisin että tuostahan ei ole oikeasti nostettu mitään suurempaa mekkalaa, sillä paatuneinkin vihervassari tietää että jos oikein käydään ronkkimaan niin saattaapi olla jatkossa tuo toimeentulo muitten rahoilla olla uhattuna. Ei siis pidä potkia liikaa leipäpuuta, sehän saattaa kaatua.

  VastaaPoista