sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Ehdotus uudeksi tapahtumaksi suvakkikentälle

 No niin, pitkään ollut hiljaiseloa blogin parissa, kun ei aina aika ja viitseliäisyys riitä kun pitää tienata näkkileipää ja maksaa verot ja muuta sellaista keskimääräisen työssäkäyvän kansalaisen elämää,  mutta jos nyt koettaisi ryhdistäytyä tänä vuonna.

Tämänkertaisena aiheena siis on luoda peppukipuisille suvaitsevais-tiedostaville uusi ja innostava tapahtuma, niin ei tarvitse tuntea kateutta konservatiivisemman kentän tekemisiin. Ja koska se tiedetään ettei suviskööristä muutamaa harvaa henkilöä lukuunottamatta ole juuri ketään toteuttamaan mitään varpaanvälien kaivelua monimutkaisempaa toimintaa, niin annetaan tässä nyt sitten luonnos ja jonkinlainen lähtökohta josta ponnistaa uusi, suvaitsevainen kulttuuri! Olkaa siis hyvät!


Tapahtumaluonnos: Wökellys-virta

Nyt kun koko suvaitsevais-tiedostavalla kentällä on ilmennyt melkoinen määrä peppukipua ja tiedostamatonta kateutta Turun Kukkavirta-tapahtuman takia, niin pitäisihän heilläkin olla vastaava tapahtumansa. Pitäähän sitä jokin tapahtuma olla, kun nuo silakatkaan eivät oikein tunnu saavan aikaiseksi kuin liikkeen sisäistä epäsopua koettaessaan selvittää mitä saa sanoa ja mitä ei, ja kuka saa sanoa mitä. Tosin sieltä toki koetetaan aika ajoin luoda pientä cancel-kulttuurijohdannaista maalittamista ja muuta kitinää, jolla eivät varsin usein onnistu muuta kuin tekemään itsensä naurunalaiseksi. Silakkaliikehän tunnetusti on suvaitsevainen, politiikaton liike joka vastustaa vain kaikkia jotka ovat eri mieltä, ja erityisesti persuja ilman poliittista ajattelun häivääkään (paino sanalla "ajattelun") joten perusteluthan ovat aina kunnossa. Jos olet eri mieltä, olet natsi ja väärässä. Tässä pätee ns. yksinkertainen ajattelu, ja siksi suvaitsevais-tiedostavaisille on äärimmäisen vaikeaa vetää se pää sieltä perseestä pois, sillä sitten joutuisi näkemään muutakin kuin vain yksinkertaista paskaa.

No niin, siis itse asiaan... tällaista kehittelin mielessäni, ja punavirheät ja tiedostavais-suvaitsevaiset kansanosat ovat vapaat ottamaan tämän haltuun.

Ensin tietysti tarvitaan kuvaava nimi, ja mikäpä sopisi paremmin kuin "Wökellysvirta 2021" etc? Tämähän kuvaa varsin hyvin tuota suvaitsevaa älämölöä. joka alkaa oitis kun argumentit loppuvat, eli yleensä heti. Netistähän voi napata kuvituskuvaksi meemin taikka pari, siellä noita riittää valittavaksi asti, ilman takkua ja takun kanssa, ja monella muullakin mausteella mikäli tuntuu että viesti ei mene perille pelkällä tekstillä.

Seuraavaksi pitäisi olla paikka missä parveilla, ja siihen tarkoitukseensahan sopii käytännöllisesti mikä tahansa paikka jonka kohdalla virtaa: joku puro tai joki, tai mätäoja tai mikä tahansa paikka jonne saa ison porukan mölyämään mutta mielellään sen verran kaukana asutuksesta ettei tuo mesoaminen häiritse kunnon kansalaisia tai kotieläimiä. Metsän eläimille se toki on voi voi, ja suuri olkoon myötätuntomme mutta ne sentään voivat paeta kauas pois. Lapissa olisi kyllä monta varsin kelvollista paikkaa tarjolla, mutta ei kai kukaan kunnon viherpiipertäjä sinne lähde, siellähän on luontoa!

Itse tapahtumahan voisi alkaa marssilla, tai, no, lontimisella (taksillakin tulo sallittu, huom Virheät!) jonkinlaisessa muodostelmassa suunnilleen oikeaan paikkaan, ja siinä ohessa voisi esitellä nasevia fasismin- ja natsisminvastaisia iskulauseita tms. vastaavaa.
Seuraavaksi sitten koko lössi aloittaa jotakuinkin harmoonisen, enemmän taikka vähemmän, messuamisen huutamalla kurkku suorana Wööö Wööö Wööö tauotta, ja pisimmän wöön aikaansaaja sitten palkitaan jossain vaiheessa.

Koska tämähän ei tietenkään riitä tuottamaan riittävää hekumaa ja tyydytystä suvaitsevasta toiminnasta, niin pitää olla joku ylipappi/papitar (Ohisalo/Oskala/Niinistö tms.) joka pitää tulikiven katkuisen puheen jossa muistetaan kaikkia niitä sortuneita jotka jäivätkin mieluummin Saksaan tai Ruotsiin saapumatta koskaan perille Suomeen, ja lisäksi luetellaan listaa näistä Suomen epäinhimillisen oikeuslaitoksen julmasti eristämistä pakolaisista/turvapaikanhakijoista/muuten vaan paikalle tulleista sankareista jotka ovat saaneet tuomion raiskauksista/murhista/ryöstöistä jne. vaikka ovat olleet aivan syyttömiä kaikkeen mistä heitä on syytetty.

Viimeiseksi vielä joku punaviher-päällystön henkilö innoittaa osallistujat viimeiseen wökellykseen, antaen tahtia 1-2-3 ja sitten välillä huutaen kannustukseksi "Natseja - kaikkialla Natseja" ja tähän tehtäväänhän tietty sopisi erinomaisesti vaikkapa Oula Silver tai Jussi Jalonen tai joku muu meritoitunut natsien tunnistaja.

Kun tapahtuma sitten on ohitse, niin lössi palailee (jos ei kaupungissa tapahtunut, niin ne jotka löytävät takaisin, loput jäänevät halaamaan luontoa ellei pelastuslaitos satu löytämään!) ja asettuu kadunkulmiin ryypiskelemään, rahakkaammat saattavat mennä jopa terassille jos sellainen löytyy, ja kertaavat tapahtuman kohokohtia ja odottavat äärioikeiston raivokasta purkautumista. Sellaiseksi toki sopii takasivun mainintakin jossain nettilehdessä että jonkinlainen tapahtuma oli, joka kelpaa oivallisesti polttoaineeksi seuraavaa tapahtumaa odotellessa. Ja ehdottomasti huippu on saavutettu jos tapahtumasta mainitaan esmes Hyysärissä tai jopa Suomen Uutisissa (säälinsekaisin kommentein).

Että sellaista. Tämän saa siis vapaasti ottaa käyttöön, ja kun suvakeista on kyse niin ottaisittehan te ilman lupaakin jos sellaista ei olisi jo annettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti