sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Uuninpankkopoika ja suvaitsevat kirjoitukset

Pahoittelen kaikille jotka viitsivät kirjoitelmiani lukea että on sitten edellisen mennyt aikaa. Mutta kun tuo työnteko jotta sille Ykän toteamalle tärkeimmälle toimelle eli syömiselle olisi jotain apua eikä tarvitsisi pelkkää henkeä haukkoa, niin on tuo mokoma vienyt melko lailla aikaa kun on ollut vähän tohinaa, hiukan enemmän kuin olisi aivan välttämättä ollut tarpeen.

Vaikka kuinka olin ajatellut että en enää lue noita Sakari Timosen kirjoitelmia, niin Ykän kommenttiosiossa esitetyistä linkeistä päädyin vahingossa taas tuonne lukemaan arvon puolioppineen lakimiehenplantun suvaitsevaisia kirjoituksia. Ei tosin hermo kestänyt lukea kuin muutaman viimeisimmän, mutta se vain vahvisti käsitystäni siitä että ko. kirjoittaja lienee yksi taatusti höyrähtäneimpiä, monellakin mittarilla mitattuna.

Aloitetaanpa tämä ruotiminen ihan tuosta nimimerkistä: Uuninpankkopoika. Osoittaa oivallista vasemmistolaisen, suvaitsevaisen lakimiehen ajattelua valita tuollainen. Sillä kun voi kertalaakista pestä oman perssiinsä puhtaaksi kun ottaa käyttöön tuollaisen vähättelevän nimimerkin. Ja mielenkiintoista, tapahtuu se Abrakadabra: Siinä missä Timonen on monessakin otteessa mollannut asioihin kriittisesti suhtautuvia "peräkammarin pojiksi" eli toisin sanoen vanhempien helmoissa eläviksi ja siten täysin virattomiksi, niin tässä se yhtäkkiä muuttuukin suorastaan kansallissankaruudeksi. Siis sama asia mistä Timonen syyttää muita on hänen kohdallaan tuota arjen sankaruutta. Omaishoitaja ja kaikkea. Just.
Samalla trikillä Timonen kerää jo valmiiksi uhripääomaa, sillä eihän tuollainen mammanpoika ja elättiläs mitenkään voi olla ikävä ihminen. Vai voiko?

Eiköhän Timonen tuolla tittelillä pumpanne veronmaksajien rahaa niin paljon kuin se vain on mahdollista. Ja omaan sukanvarteen tietysti kuten kunnon vasemmistolaisen/kommunistisen suvaitsevaisen voi odottaakin tekevän. Eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan yhteiskunta joka maksaa.
Ja Timonen joka parhaansa tekee vakuuttaakseen sitä että kun kyseessä on tarpeeton ja jopa rikollinen turhapaikanhakija niin yhteiskunnan tuleekin maksaa. Ja sieltä uuninpankolta hevonperseenkylässä onkin hyvä huudella ja puolustaa tuota yhteiskunnalle pelkästään haitallista toimintaa, kun ei ole yhtään VOKkia lähimaillakaan, eikä ensimmäistäkään mamua haittaamassa päivän puuhia kun astuu alas sieltä uuninpankoltaan.

Eihän tämä kaveri mikään tyhmä ole. On sentään lakimieskoulutus, ainakin omien sanojensa mukaan (minua ei kiinnosta, oli tai ei, mutta jos on niin onpahan ainakin oppinut kaikki konnankoukut millä lakia hassutetaan) eikä sitä kuitenkaan ihan vähillä älynlahjoilla saa, ainakin pitää osata lukea ja kirjoittaa. Ymmärryksestä kyllä ei missään puhuta.

Mutta todenteolla miettii Timosen ajatuksenjuoksua, kun lukee joitakin älynväläyksiä kyseiseltä herrasmieheltä, kuten kirjoitelmassaan "Saa vaikka tappaa" jossa hän esittää pokkana ajatuksen siitä että maahanmuuttoa koskevan debatin ja ilmiöiden suhteen on vain yksi ääripää.

Vähän niinkuin yksipäinen köysi.

Timonen tekeekin tässä todellisen keikauksen, väittäessään että koko maahanmuuttokritiikissä on vain yksi ääripää. Mutta jos on yksi, niin jossain on pakko olla toinenkin, muutenhan ei ole mahdollista että olisi ääripäitä. Ja sitä toista ääripäätä Timonen edustaa täydellisesti. Samalla hän rinnastaa sumeilemattoman ajattelunsa täysin kritiikittömästä (tai oikeastaan, kritiikistä jota ei saisi esittää) maahanmuuton puolustelusta ja haittojen vähättelystä siihen kahteen kolmasosaan suomen kansalaisista jotka eivät ole samaa mieltä. Hän koettaa väittää että hän ja samalla lailla ajattelevat kumppaninsa muka ajattelevat samoin, vaikka todellisuus on toinen. Toisaalta, todellisuus tuntuu suvaitsevaisille muutenkin ajoittain olevan kovin vierasta joten siihen nähden tuo voi heillä olla hyvinkin laatuunkäypä ajatus.

Ja, luettuani useammankin Timosen kirjoitelman voin kertoa että hän edustaa juuri sitä toista ääripäätä. Mitenkään muuten ei ole käsitettävissä se että miten hän pokkana on sitä mieltä että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, kun todisteet puhuvat täysin päinvastaista.
Mutta Timonen ottaa tässä oppia parhaasta kommunistisesta ja natsistisesta perinteestä, että kun valhetta toistetaan riittävän usein niin se muuttuu todeksi. Eihän noilla aatteilla muutenkaan ollut juuri eroa, paitsi siinä että natsit eivät saaneet ihan niin paljoa omia kansalaisiaan hengiltä kuin kommunistit, kaikkialla maailmassa missä kommunistit ovat vallassa olleet. Ja niitä natsejakaan ei juuri muualla ole esiintynyt merkittävissä määrin kuin taannoisessa Saksassa.

Uuninpankkopoika on moneen otteeseen väkevästi todistellut että yksikään turhapaikanhakija tai maahanmuuttaja ei saa yhtään sen enempää Kelan tms. tahon tukia kuin kantasuomalainenkaan. Ja oikeassahan hän on, kun kyse on nimenomaan lakisääteisistä vähimmäistuista. Joita tosin melkoinen osa suomalaisista ei osaa, ei pysty tai ei tiedä hakea niiden saamiseen tarkoitetun pykäläviidakon takia.
Mutta turhapaikanhakijalle/mamulle tuodaan oikein viran puolesta paikalle tulkki ja spesialisti joka on perehtynyt jokaisen perhanan lapun täyttämiseen ja kaikkien tukien hakemiseen (milloinkas kantasuomalaisille aletaan tarjota vastaavaa palvelua?) joten jokainen tuki tulee, eikä sossun kiltit tädit kehtaa kieltää mitään tukia kun se olisi niin rasistista.
Kantasuomalaiselta voidaan sentään kieltää tuen saaminen vaikkapa kirjoitusvirheen takia tai siksi ettei ole rasti oikeassa ruudussa.

Edellisen lisäksi Uuninpankkopoika Timonen tyylikkäästi unohtaa sen tosiasian että on olemassa sellainenkin tuki kuin harkinnanvarainen toimeentulotuki, jota jostain syystä suorastaan tyrkytetään tp/mamu-asiakkaille. Ja jota kovin kitsaasti jaetaan kantasuomalaisille. Siitä uuninpankkopoika ei puhu mitään että harkinnanvarainen tuki myönnetään käytännössä jokaiselle tp/mamu-hakijalle, ja käytännössä kielletään kaikilta kantasuomalaisilta.
No, paras tähän mennessä julkisuuteen levinnyt tieto mamu-yksinhuoltajan saamista kaikista tuista verovapaana oli vain tuollaisen 42 000 euroa vuodessa käteen.

Kuinka moni työssäkäyvä saa niin paljon edes bruttona ennen veroja ja muita pakollisia maksuja? En usko että siellä ihan mahdottoman monia lapasia nousee...

Viimeisin, ehkä kaikkein eniten vituttava asia uuninpankkopojan kirjoittelussa oli se miten mies pisti ihan pokkana jopa poliisinkin tilastot uusiksi, luovasti mutta törkeästi tilastoja tulkiten.
Tätä kirjoitusta kirjoittaessani ei silmään sattunut tuota nimenomaista kirjoitelmaa, enkä yhtään ihmettelisi jos Timonen on sen jopa poistanut, sen verran päin helvettiä se oli. Taisi olla lakimies päissään kun sellaista kirjoitteli?

Joka tapauksessa uuninpankkopoika pisti tilastoja uusiksi oikein rohevalla kädellä, kun esmes raiskausrikoksista vähenteli suoralla kädellä kaikki ns. "alaikäisten partalasten" aiheuttamat rikosepäilyt. Taisi laittaa ne kantasuomalaisten sarakkeeseen, luulen, kun sinne näytti tulevan hiukan reilummallakin kädellä kun kaikki epäilytkin oli sillä puolen muuttuneet tuomioiksi. Samaan aikaan kun vain tuomiot tuolla toisella puolella oli laskettu mukaan, ja nekin melko niukasti?

Uuninpankkopoika haastoi kenet tahansa löytämään kirjoituksistaan yhdenkin kohdan jossa hän olisi kirjoittanut laittomuuksia, kannattanut mamu-raiskauksia jne., mutta kun lakimiehestä on kyse, niin eiköhän hän ole tarkkaan pitänyt huolta siitä ettei kirjoitelmiensa pohjalta saa mitään muuta kuin ympäripyöreitä latteuksia.
Mutta tarvitseeko? Eiköhän se ole aika lailla selvää mitä mies tahtoo sanoa, ja sillä perusteella kirjaan ko. henkilön juuri tuonne toiseen ääripäähän, enkä missään tapauksessa, koskaan enkä tässä maailmankaikkeudessa tunnusta että olisin samaa mieltä hänen kanssaan, ainakaan missään maahanmuuttoon ja sen ongelmiin liittyvässä.

Joka tapauksessa, Sakari Timonen on kohonnut tämän ns. "suvaitsevaiston" merkkihenkilöksi ja johtotähdeksi, mikä lienee hivelemässä arvoisan uuninpankolla makoilevan hemmon itsetuntoa. Mies joka laittaa rasisteille jauhot suuhun, kuten eräs yli-innokas Hyysärin toimittaja kirjoitteli.
Siitä huolimatta tämä kirjoitelma ei ole Timosta vastaan, hän kirjoittaa niinkuin ymmärtää. Kohteena on tuo revohka joka pitää Timosta messiaanaan, jolle mikään kustannus ei ole liikaa kunhan sen maksaa joku muu, eikä mikään rikos ole liian vakava, paitsi jos sen tekee kantasuomalainen.

Edelleen olen sillä linjalla että koko maassa kaikkein suvaitsemattomin väki löytyy juuri tuolta suvakkien laumasta, joka on mölyisä mutta onneksi kuitenkin melko vähäinen.

1 kommentti:

  1. "jolle mikään kustannus ei ole liikaa kunhan sen maksaa joku muu, eikä mikään rikos ole liian vakava, paitsi jos sen tekee kantasuomalainen." ....perkule miten hyvää settiä ,eiköhän se vähän noin oo :)

    VastaaPoista