perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kuinka rasismi lisääntyy - uutishavaintoja

Suomen valtamedia on jälleen kerran ansiokkaasti uutisoinut kuinka rasismi lisääntyy, erityisen voimakkaasti se lisääntyy kaikissa valtioissa joita koskettaa tuo islamilainen maahanmuutto. Ja kukapas muu kuin valkoinen heteromies on jälleen kerran se suuri perkele ja syyllinen asiassa. Maahan tupanneilla laittomilla muuttajilla ja valtamediallahan ei ole ollut mitään osuutta asiaan, vaikka jotenkin tuntuu että valtamedian toimittelijoiden päätarkoitus on olla rasistisia nimenomaan kantaväestöä kohtaan.

Iltalehden laatuisa toimittelija Pekka Numminen kuitenkin lyö jo jalat alta, tehdessään näennäisen uutisoinnin espanjalaisesta parituhatvuotisesta perinteestä pääsiäisviikolla ja rinnastaa sen Ku Klux Klaniin. Toimittelijan mielestä siis reilun vuosisadan takainen neekereihin kohdistunut hörhöily (joka sinällään oli tuomittavaa ja taatusti väärin) leimaa tämän espanjalaisen pääsiäiskulkueiden perinteen kertakaikkiaan rasistiseksi. On se vaan kummaa miten tuo toimittelijan mieli oikein asioita yhdisteleekään, mutta eihän sillä ole väliä ettei se ole totta, sellainen kun pilaisi hyvän tarinan joka on vielä sopivan suvaitsevainenkin ja oikealla tavalla leimaava.

Ehkä tämän(kin) toimittelijan olisi syytä käydä kertaamassa siellä Sirola-opistossa jaettua materiaalia, sen sijaan että tekee niinkuin siellä opetettiin. Tuosta kun on lehtimieskunnia kaukana. Vaan jos on jo paatunut ammattivalehtelija ja suvaitsevaistoimittelija niin ei kai siitä enää ehjää saa.
No, ehkä tuollaisen tolvanan joku päivä vielä likvidoi jonkun näitten ihailtavien islamistien terrorityö, mistä sen tietää. Tuollaisella paljon matkustavalla kun on noita riskipaikkoja paljon enemmän.
Toisaalta, tulipa mieleen että en ihan heti muista että olisi näissä Ranskassa/Belgiassa ja muissakaan terroristien iskuissa kuollut yhtään toimittelijaa, niinkuin kaikilla muilla sotatoimialueilla? Oikaiskoon jos joku tietää paremmin, mutta eittämättä tulee mieleen että voisiko siellä olla jotain ennakkovaroitusjärjestelmää käytössä?

**Edit: Charlie Hebdon toimittajista jotka tapettiin yhdessä terrori-iskussa ei kannata tässä kommentoida, sillä vaikka he olivat toimittajia, niin hehän nimenomaan suhtautuivat kriittisesti myös islamiin, ja sitähän ei tuollainen iltalehdykän toimittelija-Numminen tee edes vahingossa, saati kaltaisensa.

Toinen mielenkiintoinen havainto oli näitten Belgian viimeisten terrori-iskujen jälkeen kuinka nopeasti suomalainen media vaikeni asian tuonne takasivun uutiseksi, ja vasta nyt kun tuli uusia, entistä huolestuttavampia asioita noiden terroristien touhuista, niin nyt sitten hammasta purren julkaistaan taas uutta uutista, entiset tosin tupataan entistä enemmän pimentoon.
Ei tainnut olla tuon rasisminvastaisen viikon kannalta oikein hyvä juttu että ulkomaalaiset, tietyn uskontokunnan (sen jalustalle nostetun) jäsenet suunnittelevat ja toteuttavat näitä iskujaan, ja targettikin alkaa huolestuttavasti jo lähenemään lintukotoa. Mutta ei kai se kunnon suvikselle mene jakeluun sitten lainkaan.

Kyllähän minäkin tiedän ettei jokainen muslimi ole mikään silmät-kiiluen-uskonnosta terrorismin toteuttajia, mutta milläs erotat toisistaan ns. maallistuneen muslimin ja radikaalin muslimin? Ero kun tuntuu olevan kovasti häilyväinen, niin moneen kertaan on jo uutisoitu näistä tapauksista joissa "kunnollinen, huolehtiva perheenisä" tai "hyvä äiti" äkillisesti muuttaa kurssia täydellisesti ja ryhtyy murha mielessä toimeen. Ei näytä siihen tarvittavan kuin tulinen saarna tai pari mullahilta tai imaamilta, ja kas, meillä onkin radikaali islamistiterroristi edessä jonka "rauhallinen, yhteiskuntaan sopeutunut" muoto onkin muuttunut joksikin ihan toiseksi.

3 kommenttia:

  1. vaikka olisikin maltillinen muslimi, jossain vaiheessa kun he ovat enemmistönä niin kansana kuin poliittisissa elimissä, saavutetaan jonkinlainen tipping point, jolloin maltillinenkin kääntyy hurraamaan kansanmurhan ja eurooppalaisten orjuuttamisen puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraa heistä suurin osa nytkin, mutta ei kovaan ääneen eikä julkisesti. Tipping pointin jälkeen he alkavat vasta hurrata täysin rinnoin.

      Poista
  2. Terve, Feyris ja Turkkulaanen ja kiitos kommenteista

    Feyris, tuon voisi laittaa aikajanalla siten että muutama muslimipakolainen > lisää samaa maata (ja mukana ekat radikaalit) > vähäinen mutta äänekäs vähemmistö > suvikset jeesaavat ja päästävät lisää samaa porukkaa maahan > ISO vähemmistö tai jopa puolet jolloin ongelmat alkavat todella.
    Hiukan lisää ja sitten onkin jo lähi-itä saapunut kaikkine herkkuineen.

    Turkkulaanen, juuri näin. Ei tuo Belgian terrori-iskukaan olisi ollut muuten mahdollinen, mutta omiaan suojellaan. Jälkeenpäin kyllä näytetään viatonta naamaa, ei muka tiedetty/ei osattu aavistaa/emme koskaan kannata jne. potaskaa.

    VastaaPoista