tiistai 8. joulukuuta 2015

Ahneus ja moraali

Tässä kirjoituksessa mietiskellään ahneutta, moraalia ja ahneuden moraalia. Kaikki tietävät jo nyt Pihtiputaan mummoa myöten että Suomeen on hyökännyt parin divisioonan verran turhapaikanhakijoita, joista noin kaksi kolmasosaa ei täytä minkäänlaista turvapaikan hakijalle määriteltyä kriteeriä. Ei ole mitään hätää mistään muusta kuin siitä että suomalaiset veronmaksajat elättävät.

Mutta näitten turhapaikanhakijoiden myötä on noussut ihan uudenlaista ahneutta, opportunistien hakiessa pikaisia voittoja vuorenvarmalla bisneksellä: Vastaanottokeskukset. Se on ollut niin nopeaa nousua, ja osille pyrkijöitä on niin paljon että alkaa mietityttämään että onko osa bisnekseen ryhtyneistä saanut jopa etukäteen jotain tietoa millä mennään, kun niin kiireellä on noita VOKkeja pystytetty joka niemen nokkaan ja saarelmaan. Ja, mikä karuinta, myös alettu lemppaamaan ihan oikeasti maksavia asukkaita ulos kun on saatavilla parempaa voittoa vastaanottokeskuksessa.

Tämän kertainen esimerkki tulee Akaalta, jossa on selvästi haistettu hyvä business. Alla kuva Akaalla sijaitsevan Rautalantie 13:n asukkaille, jotka vielä ovat olleet taloa asuttamassa.Tämän maahantunkeutujien majoittamisen täytyy olla aivan helvetin hyvä bisnes, kun sen takia on ensin kannattanut ostaa kokonainen kiinteistö, sitten luvataan talossa asuville kustantaa muuttokulut, ja jopa vuokransa ajallaan maksaneille luvataan palauttaa joulukuun vuokrat takaisin, vain jotta saataisiin kiinteistö tyhjäksi niistä jotka siellä ovat asuneet ja omalla rahallaan vuokransa maksaneet. Yhteentoista asuntoon tuupataan 60 turvapaikanhakijaa, noin aluksi, eli yli 5 per kämppä. Ja jokaisesta saa korvauksen valtiolta. Meiltä. Sillä kukapas tämän maksaa, ellei veronmaksaja. Siis se oikea veronmaksaja.
Maksaahan tästä näennäisesti talon ostanut ja vastaanottokeskusbusineksen taho myös veronsa, mutta voiton täytyy olla melkoinen että kannattaa edellä mainituin ehdoin lempata ulos taloa aikaisemmin asuttaneet, itse vuokransa markkinahintaan maksaneet asukkaat. Ja muuttokulut päälle, älkää unohtako sitä.
Nämä tahot, poliitikoista alkaen, jotka meuhkaavat että "suomalaisten tulee avata sydämensä (ja lompakkonsa) ja auttaa" tyynesti vetävät bisneksillään rahat kotiin, kun nyt on päästy ihan laillisesti suoraan veronmaksajien rahoihin kiinni.

En viitsi edes aloittaa penkomaan tämän yhtiön taustoja, sillä arvaan jo etukäteen mitä sieltä löytyy. Eikä se ole tämän asian kannalta oleellista laisinkaan millaisia niljakkeita siellä on, jotka tämän lystin kautta vetävät voitot kotiin.
Suoraa rahastusta, veronmaksajilta niljakkeille. Toki, tässäkin kohtaa varmaan vedotaan siihen ettei se ole keneltäkään pois, kun kerran valtio maksaa. Mutta mistä se valtio maksaa, ellei veronmaksajien rahoista? Tai lainatusta rahasta, joka maksetaan pois veronmaksajien rahoilla? Ei, valtiolla ei oikeasti ole rahaa, se raha tulee sinun ja minun ja monen muun taskusta. Siis niiden jotka oikeasti maksavat verot, eli yksityinen sektori, vientiteollisuus ja yrittäjät. Virkamiesten veroilla ei ole paskankaan väliä, sillä heidänkin palkkansa maksetaan verovaroista.

Nyt sitten päästäänkin siihen moraalipuoleen, josta otsikossa mainitaan. Olen näet varsin hämmästynyt siitä että tuo viherpunikkien rintama joka yhteen ääneen on pitämässä älämölöä siitä kuinka jotkut rikastuvat yritysten tuottamien voittojen takia (jotka ovat peräisin ostavien asiakkaiden taskusta) eivätkä maksa niin paljoa veroa kuin he haluaisivat (eli +100 prosenttia) kuitenkin suvereenisti hyväksyvät tämän rahastuksen jonka maksajina ovat kaikki veronmaksajat. Siis ne jotka oikeasti maksavat veroa.
Tällainen voitonkiskonta ja valtion/veronmaksajien kuppaaminen on täysin hyväksyttävää, kun tarkoitus on oikea, eli maahan tulevien täysin tarpeettomien ja hyödyttömien hyysääminen. Kaksinaismoraalinen asenne on tässä huipussaan, mikään ei ole liikaa kun vaan kohde on oikea.

Itsenäisyyspäivän luuserijengin, anteeksi, vasemmistoanarkistien touhuun tämä kytkeytyy siten että he ovat vaatimassa päitä vadille, juuri niiden päitä jotka tämän paskan maksavat. Ja sen anarkomarkojen jengin toimeentulon samalla.
Ovatkohan laisinkaan ajatelleet että jos tämä veroja maksava osa kansasta saadaan "lahdattua" niin kun verotulot romahtavat, niin juuri tuo anarkomarkojen luuserikööri on se ensimmäinen joka täysin turhana lempataan yli laidan? Maahanmuuttajastakin saatetaan saada hyvällä tuurilla jotenkin yhteiskuntakelpoinen veronmaksaja, mutta tuosta anaali... oh, anarkistimarkojen jengi on täysin turhaa painolastia yhteiskunnassa. Eivätkä he edes itse pysty itseään elättämään, kun eivät mitään osaa eivätkä mitään tiedä. Tyhmyys, se on niin sakeaa että sitä voisi varmaan vaikka leikata kuutioiksi, eivätkä nämä vassarianarkistit edes tunnistaisi sitä tyhmyydeksi.

Jotenkin huvittavaa on se että he vaativat yhteiskuntajärjestystä muutettavaksi, fasistiset poliisit lakkautettavaksi jne. jne. samalla kun ovat ensi töikseen huutamassa avukseen järjestelmää kun elämä kusee silmään. Eivätkä laisinkaan ajattele että jos kaikki yhteiskunnan toiminnat lakkautettaisiin ja todellinen anarkia vallitsisi, niin heillä, joutavalla rupusakilla, ei sielläkään tehdä mitään.

2 kommenttia:

  1. Hjuu... ahneus ja moraalittomuus on tuhoisa yhdistelmä. Ja kun se naamioidaan humanismin kaapuun, se on vielä tuhoisampi. Millä muulla tuota toimintaa voisi muuten määritellä kuin yhteistyöllä maan miehittäjän kanssa?

    VastaaPoista
  2. Totisesti, Ykä, näin on. Ja vanha totuus että "tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla" pitää edelleen paikkansa.

    Joskus harmitteli että Pahkasika lopetettiin, mutta minkäpä teet kun todellisuus ajaa ohitse?

    VastaaPoista