perjantai 4. joulukuuta 2015

Vihainen kirjoitus

Kun nyt on niin muodikasta "vihakirjoitella" niin kirjoitetaanpa yksi sellainenkin. Tosin, tästä ei taida saada rasistisia fiboja, eikä siinä edes suoraan loukata ketään turhapaikanhakijaakaan. Ei siis mitään nähtävää, hajaantukaa!

Uutisvirtaan aina vaan kummallista uutista erilaisista "yksittäistapauksista" pukkaa, mistä niin feministit kuin laitavasemmiston edustajatkin tasaisesti syyllistävät suomalaista lihaasyövää VHM miestä. Ja tietenkin, islamhan ei koskaan ole syypäänä siihen jos muslimi toteuttaa uskontonsa vaateita. Tälläkin viikolla on tullut tietoon vasta noin sata erilaista "yksittäistapausta" joita ei mitenkään saa yleistää koskemaan maahantulleita, käytännössä 100 % islaminuskoista tolvanaa jotka niihin syyllistyvät. Ja jos nyt joku muslimi tekee mitä uskonto määrää niin miten se nyt sitten liittyy islamiin? Just joo...

Takku.net-saitilla "anarkistit", nuo lyömättömät arjen sankarit suunnittelevat väkivaltaista keskeytystä normikansalaisten kulkuetta vastaan. Samat onnettomat turat jotka eivät osaa mitään, eivät tiedä mitään eivätkä ole yhteiskunnalle kuin haitaksi. Sekä taloudellisesti että moraalisesti. Ja sellaisia paskiaisia Suomen medioissa suorastaan hyysätään, siinä kuin maahantulleita, yhteiskunnan kannalta hyödyttömiksi ja suorastaan vahingolliseksi osoittautuneita turhakkeita.
Nämä kotitekoiset anarkistit eivät laisinkaan mieti sitä että miten heille kävisikään, jos he onnistuisivat saamaan yhteiskunnan polvilleen: lakkaisi kotiinsyöttötuet juoksemasta, ja joutuisivat ihan itse tekemään jotain elantonsa eteen. Tosin, epäilen että aika moni heistä muuttuisi juuri sellaiseksi fasistiseksi siaksi joita he nyt ovat muka vastustavinaan. Joukkovoimaa kun on olevinaan... isossa porukassa vielä tuo tyhmyys pyrkii tiivistymään, joten jos otetaan sieltä yksi anarkisti erilleen niin itkuahan sellainen alkaa tuhertamaan kun joutuu huomaamaan että maailma ei ole tuollaisille turhakkeille kovinkaan ystävällinen ilman sitä joukon tuomaa turvaa.

On huvittavaa lukea miten he perustelevat tätä aikomaansa väkivaltaista keskeytystä. Koko paskasakki on niin "antifasistista" että heiltä itseltään jää kokonaan huomioimatta miten suvaitsemattomia, fasistisia otteita he ovat käyttämässä.

Feministit jotka suu vaahdossa meuhkaavat naisten oikeuksista, VHM miesten tekemistä vääryyksistä ja väkivallasta autuaasti unohtavat tai jättävät tieten "tiedostamatta" että puolet parisuhdeväkivallasta on naisten aikaansaannosta. Erityisesti murhista. Mutta ei, sehän ei ole merkittävää, vain se että "nainen alistuu" ja on uhri. Siinä 50 %:ssa perheväkivallasta, siis. Samalla se että naiset johtavat 6-0 väkivallassa lapsia kohtaan, sehän on siis niin iso ongelma että siitä ei tarvitse puhua laisinkaan. Eikä se ole feministeille ollenkaan merkittävää että näiden haittamaahanmuuton tuomien turhakkeiden kulttuuriin kuuluu se että nainen on pelkkää käyttöomaisuutta.

Jotenkin jaksaa hämmästyttää miten nämä kaksi kansanryhmää saavat kaikki asiat käännettyä niin että vain kantasuomalainen mies on syyllinen, oli tekijä sitten kuka tahansa ja kohdistui tuo vääryys keneen tahansa. Anarkomarkot joilla on uho päällä ja etsivät sitä kuuluisaa äärioikeistoa jota vaan ei tuppaa löytymään sitten hakemallakaan, niin heille toki kelpaa oikeistoksi kuka tahansa joka on eri mieltä kuin he ovat. Ja femakoille, noille otuksille joista varmaankin puolet ainakin muistuttavat merkittävällä tavalla syöttöporsaan ja apinan risteytystä, heille käy syyllistettäväksi kuka tahansa suomalainen mies. Ja tässä tarkoitan nimenomaan miehiä, en noita piipittäviä runkkareita jotka esiintyvät feministisinä tolloina, luulevat kai siten saavansa jotain muutakin kuin vain vetää käteen.

Tapaus toisensa jälkeen ihmetyttää miten Vasemmistoliitto (vasemmistolainen väkivalta vaan on niin paljon parempaa!) jaksaa puolustaa näitä tolloja, osan jopa ollessa itse mukana tolloilemassa. Ei ihme että kannatus tuppaa vähän hiipumaan, mikä mielenkiinnolla huomioitakoon. Entisestä duunarien puolueesta on tullut vinkuvien nössöjen lauma, jotka pyrkivät syyllistämään kaikkia niitä jotka heitä elättävät. Mutta ei ihme, kun katsoo mitä porukkaa heitä on johtamassa. Sikäli kyllä ymmärrän tämän anarkomarkolauman ja vasemmiston tavoitteita, vinkumalla rasismista ja kannattamalla haittamaahanmuuttoa he epäsuorasti tukevat omaa olemassaolonsa logiikkaa, eli loisimista toisten kustannuksella.

Femakoiden kohdalla taas ihmetyttää se että miten he ihannoivat näitä islamistisia maahantulijoita, joitten kulttuuri on kuuluisa siitä miten "vapaa" heidän naissukupuolinen väestönosansa onkaan! Vapaa siinä nyrkin ja hellan välissä. Mitä nyt välillä vähän synnytellään, kun pitäähän sitä kunnon muslimilla olla ainakin se puolen tusinaa kersaa.
En kerta kaikkiaan voi käsittää miten feministit saavat senkin käännettyä VHM syyksi? Joskus mietiskelin että Halla-ahon kirjoitus näistä vihervasemmistolaisista femakoista olisi aika karu, mutta tätä nykyä, täytyy sanoa että se olisi varmaankin femakolle voimaannuttava kokemus joutua "rikastetuksi" kunnolla. Tosin, siitä tuskin lienee paljon pelkoa, sillä nämä femakot kuitenkin pyrkivät suojautumaan sen vihatun VHM taakse, ja osahan heistä on sen näköisiä että ilman puhuttua kieltä heidät saatettaisiin myydä karjatorilla alennushintaan. Ei siis pelkoa "rikastuksesta".

Suomessa on jo nykyisellään ihan tarpeeksi isoja ongelmia, ilman näitä paria kansanryhmääkin, eikä mitenkään voida sanoa holtittoman maahanmuuton joka tuo kymmenin tuhansin lisää sossun elätettäviä parantavan tilannetta. Eikö omissa työttömissä, asunnottomissa ja huonoissa oloissa elävissä vanhuksissa olisi jo riittävästi? Eikö näitä anarkomarkoja ja feministejä voitaisi karkoittaa kaikkien noiden turhien turvapaikanhakijoiden kera vaikkapa länsi-Afrikkaan? En tosin kyllä tiedä mitä niin pahaa afrikkalaisetkaan ovat tehneet että heidän riesakseen pitäisi tunkea nämä turhat perslävet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti