torstai 8. lokakuuta 2015

EU - demarien märkä uni vai kokkareiden lypsylehmä?

Päinvastoin kuin nuoriso luulee, niin Suomi ei ollut eristyksissä eikä pullossa ennen EU:hun liittymistä, vaan suomen passi oli rajoilla kovaa valuuttaa kaikkialla euroopan alueella; useimmiten pelkkä passin kannen vilauttaminen riitti rajavartijan hyväntahtoiseen viittaukseen jatkaa matkaa, eikä tullitarkastuksistakaan ollut sen enempää ongelmia liikkui sitten henkilöautolla tai rekalla.
TIR-rahti kulki sujuvasti, vähintään yhtä sujuvasti kuin näinä aikoina. Eikä ollut suurta ongelmaa salakuljetuksesta, laittomista maahantulijoista eikä mistään muustakaan nykyajan vitsauksesta. Tästä on omakohtaista kokemusta vuodesta -82 alkaen jolloin tein ensimmäisen matkani eurooppaan ja lähi-itään. Ai niin, lähi-idässäkin oli silloin rauhallisempaa, kun muutamaa vuotta aiemmin Egypti, Jordania, Syyria ja Libanon olivat taas saaneet (neljännen kerran!) turpaansa koettaessaan hävittää Israelin maan päältä. Eivät edes "palestiinalaiset" hilluneet, vaan kävivät töissä ja olivat Israelin arabikansalaisia joitakuita hörhöjä lukuunottamatta.

Mutta asiaan: mietittyäni pitkään miksi tätä Euroopan Unionia (juuret ovat Euroopan hiili- ja teräsyhteisössä) oikein onkaan alettu väsäämään väkisin, niin juohduin johtopäätökseen että sen takana on demarien valtaisa halu hallita koko eurooppaa. Koska se ei olisi pelkästään demareitten voimin onnistunut, niin mukaan on saatu toisenlaisin tavoittein niin kokoomus kuin muutkin vastaavat puolueet/tahot euroopassa.

Perusteluina esitettäköön seuraavaa:

1. Kaikkialla missä demokraatit ovat päässeet valtaan on aina seurannut valtaisa virkakoneisto ja huikea määrä virkamiehiä paimentamaan laumaa lain ja virkavallan voimalla. Kuten nyt on EU:n virkakoneisto. Siellä on hyvä jaella kivoja hyväpalkkaisia virkoja toinen toisilleen, ja hallita kansaa kasvottoman virkamieslauman takaa, ja kaikki tämä erilaisien lakien suojaamana. "Kansan parhaaksi" koska kansa ei osaa ajatella kuitenkaan.
Demokraattien luonteeseen myös kuuluu ajattelutapa, että kansalainen syntyessään on valtion osa, jota hallinnon tulee paimentaa kehdosta hautaan, ja koska valtio paimentaa niin valtio myös päättää mikä on kansalaiselle hyväksi. Tässä kohtaa demareilla on yllättävän paljon yhtymäkohtia kommunistiseen/vasemmistolaiseen ajatteluun. Oliko yllätys?

2. Kokkarit ja vastaavat ovat suostuneet tähän, koska he ovat vainunneet asiassa hyvän bisneksen, kokonainen manner jota voidaan keskitetysti rahastaa ja joille voi myydä. Ohimennen ovat tietty demareitten avustuksella saaneet koko tukun kaikenlaisia lakeja joilla "suojata" monikansallista omaisuuttaan ja saada voitot muilutettua mahdollisimman vähällä verokuormalla, ts. hävikki on minimissään.

Kuinka tämä on mahdollista että kaksi näin erilaista päämäärää voi puhaltaa yhteen hiileen? Helposti, todella helposti, ja näin se käy:

Demarit kaikkialla haluavat valtaa, ja EU on tarjonnut valtaa päästä päättämään Euroopan ja euroopan kansalaisten puolesta ennennäkemättömällä tavalla. Niin pientä tai suurta asiaa ei olekaan jota demari ei tietäisi paremmin kuin tyhmä kansa. Ja jos kansa alkaa ryppyilemään niin koko tukku lakeja takaa että kauaa ei ryppyillä. Ja jos jotain silti keksitään, niin kyllä demari siihen uuden lain säätää että saadaan vaalikarja pysymään kurissa.
Koska demareille ei oma omistus ole niin oleellinen kuin kokkareille, niin heillehän on samantekevää antaa vapauksia näille monikansallisille hirvityksille, sillä kun demarit tarvitsevat rahaa niin sitä otetaan verottamalla PK-sektoria ja sen palveluksessa olevia, ja joskus kinuamalla hiukan "lahjoituksia" suurteollisuudeltakin. Eihän demarille ole väliä sillä mistä raha tulee, kun se ei kuitenkaan tule omasta taskusta vaan päivänvastoin omatkin taskut täytetään muilta otetulla rahalla.

Koska demarille siis ei ole väliä tuolla rahan lähteellä, niin kokkariköörille sopii oikein oivallisesti tukea demarien vallannälkää, kunhan he saavat pitää kunnossa oma varainhankintansa ja kartuttaa omaisuuttaan. Eiväthän kokkarit halua varsinaisesti kansaa hallita, vaan saada kansa ostamaan kaikkea p*skaa mitä kokkarit keksivät kansalaisille myydä. Ja kun demarit auttavat lainsäädännöllisesti niin tämä rulettihan pyörii oikein loistavasti, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Paitsi ehkä kansa, mutta siitähän nyt ei tarvitse piitata, kun aina voidaan tarvittaessa vaikka noudattaa ruotsalaista "demokratiaa".

Euro, no, mitä siitä nyt voi sanoa? Valuvikainen yritys saada yhteisvaluutalla kaikki "samaan pussiin", ajatellen demokraattisesti että kyllä kun oikein puliveivataan niin kansat saadaan yhteen. Ja jos pieleen meneekin, niin kyllähän nyt "rikkaat" maat elättävät köyhemmät, sehän on demokratiaa, vähän kuin sosiaaliturva, ja kun kaikki ovat "yhtä kansaa" niin demokraattien ajattelutavan mukaisesti (kuten jo aiemmin sanoin) kuuluvat tuohon vaalikarjaan jota viisas demokraatti paimentaa viisailla päätöksillään. JA jos nyt vähän epäonnistuukin, niin jaetaan kustannukset demokraattisesti veronmaksajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti